Some thoughts

Hej på er! Söndag idag. Så härligt. Nu är det bara en vecka kvar på praktiken innan jag beger mig till Jönköping en sista gång innan sommaren. Sjukt, tiden går lite väl fort va…

Texten som följer skrevs av en ren impuls och är ett ”öppet brev” kan man säga. En tankeströmning som jag tänkte att jag kunde dela med mig av.

VARFÖR ska det vara så svårt att uppdatera här oftare? Varför? Jag säger inte det bara med tanke på er läsare (ca 10 personer om dagen typ haha), utan för att JAG ständigt går och tänker på att ”det här skulle jag vilja skriva om” och ”såna här bilder vill jag inspirera med” och så vidare. Men det är som om det stannar där. I tankarna alltså. Jag kommer aldrig till skott, på riktigt, känns det som. Och det vill jag ändra på.

Jag har haft denna blogg i ett antal år nu. Startade som ett sätt att få utlopp för mitt stora intresse för att skriva och för mig för att kunna se tillbaka vad jag har känt, tänkt, upplevt genom åren. Det fanns aldrig ett egentligt syfte utöver det. Aldrig ett mål om att bli en stor bloggare.

Och jag vet inte om det är på den vägen jag ska fortsätta. Jag har ju mycket annat i mitt liv som gör att det helt enkelt inte hinns med att lägga ner hela min fritid på att skriva. Men det saknas något, eller hur? Ska jag ta upp intressanta, mer djupa, ämnen någon gång ibland? Vad vill jag berätta om? Min utbildning? Hälsorelaterade saker? Samhällsrelaterade ämnen? Kläder och stil? DJUPA ELLER MER UPPLYFTANDE GREJER? Bara vardagsinslag då man gjort något extra kul?  Kanske ännu viktigare, vad vill NI läsa om? Läsarskaran är inte enorm, som sagt. Men det hade varit kul att kunna utnyttja mitt skrivande till något bra och kul! Något som andra kan relatera till. Kanske kan man ”samarbeta” och dela inläggen, skapa någon slags diskussion. Eller ge varandra tips. Som ett litet nätverk typ!

Det finns dock ett dilemma. Man vill ju inte vara för privat och öppen på internet. Framstå som naiv eller göra bort sig på något sätt. Eller ta sig själv på så stort allvar! Och det är väl en anledning till att jag inte uppdaterar så ofta längre. Liksom, ibland känns det fel att lägga ut så mycket så att vem som helst kan se. Men var och varannan har ju en blogg these days. Så rädd kanske man inte ska vara..?

Inte vet jag. Kanske händer inget med bloggen alls, kanske tuffar jag på som vanligt. Men det är svårt det här. Jag vet inte. Viljan finns i alla fall.

Så ja…Dela gärna med er av tips och åsikter till tjejen med världens största beslutsångest. Om ni har några hehe :)) ❤

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s